Plantagewerf Schiedam

Uniek en beschut wonen in het hart van de stad

Het Bouwen

Bouwen is leuk (laatste kavel F ook te koop met bouwplan en bouwvergunning)

 

Zelf bouwen is nog leuker. Belangrijk bij dit laatste is een deskundige begeleiding die u ondersteunt en ontzorgt.

Specifiek voor Plantagewerf geldt dat sprake is van een onderlinge relatie van de ontwerpen. Dit betekent de keuze voor een eigentijdse architectuurstijl met veel flexibiliteit; een fraaie uitstraling van rechte vormen, grote glasvlakken en mooie materialen. Metselwerk vormt het hoofdmateriaal voor de gevels, waarbij een gelijksoortige, chique baksteen wordt gebruikt voor de woningen in een familie van varianten en kleuren. Op deze manier ontstaat zowel samenhang als diversiteit.

Door middel van andere materialen, zoals hout en glas, kunnen op individuele wijze speelse accenten worden aangebracht aan de woningen. De relatie tussen interieur en exterieur vormt een bijzondere kans in de vormgeving. Om het rijke gevoel van een woning aan het water te krijgen, kunnen grote, te openen glazen puien worden gerealiseerd, die de band tussen tuin, huis en water versterken. 

 

Architéma

 

De lokale betrokkenheid van Architéma Architectuurstudio (gevestigd in Schiedam) staat er borg voor een prettige en ter zakekundige aanpak. Dit architectenbureau zal in het verdere verloop van het proces in dienst van u de individuele woningen ontwerpen en de regie over het proces voeren van schets, en voor zover gewenst, tot en met de uitvoering. Deze samenwerking is onderdeel van het project. Voor iedere koper zal een woning ontworpen worden geheel in overeenstemming met de individuele woonwensen, kortom: "architectuur op maat".

Elke woning zal nadrukkelijk anders en bijzonder zijn waarbij  Architéma de over-all-kwaliteit waarborgt. Doordat het ontwerp van de woningen en het totale gebied in één hand zijn, zal de Plantagewerf als geheel een unieke woonomgeving worden met een hoogwaardige en zich onderscheidende sfeer.

Neem contact met ons op dan stellen wij hen graag aan u voor.