Plantagewerf Schiedam

Uniek en beschut wonen in het hart van de stad

De Locatie

Schiedam

 

De stad Schiedam is ruim 700 jaar oud en is gelegen tussen Vlaardingen en Rotterdam. Met haar 77.000 inwoners is zij weliswaar een stuk kleiner dan Rotterdam maar niet minder interessant. De stad huisvest vele winkels en voorzieningen en is  bekend om haar historische centrum met de hoogste molens van het land.

Opvallend is het vele groen in de stad met de Plantage als het meest in het oog springende voorbeeld. 

Zowel in haar geschiedenis als in het huidige economische leven spelen jenever en de havenactiviteiten een belangrijke rol. De laatste jaren heeft Schiedam zich meer en meer ontwikkeld tot toeristische bestemming. 

Schiedam is uitstekend bereikbaar per auto (A4 en A20) maar ook met het openbaar vervoer (trein, metro en bus).  

Uniek aan het project Plantagewerf is dat familie en vrienden ook met de boot langs kunnen komen.

 

Ligging in de stad

 

De ligging van de Plantagewerf is zonder meer uitstekend. Gelegen aan het oudste stadspark van het land is sprake van een groene omgeving met alle voorzieningen van het historische centrum op loopafstand

Naast de vele winkels zijn dit het gemeentehuis, het theater maar ook voorzieningen zoals de molens en de musea.

In de directe nabijheid bevinden zich ook de Nieuwe Haven, de Tuinlaan, de Westerkade, Waranda welke behoren tot de mooiste straten van de stad.  

Ook de ontsluiting is zeer goed. Gelegen nabij de uitvalswegen bent u binnen enkele minuten op rijksweg A4 of rijksweg A20. Ook kunt u ervoor kiezen om met het uitgebreide openbaar vervoer of via lokale wegen te reizen naar zustergemeente Vlaardingen of grote broer Rotterdam of .

Parkeren voor u of uw eventuele bezoekers is geen probleem. Alle kavels worden geleverd met 3 of 4 parkeerplaatsen. 

Klik op deze link om de locatie te bekijken in Google Maps.

 

Kortom: een eigen huis, een eigen tuin, een plek onder zon aan het water en dat alles met een goede bereikbaarheid > Plantagewerf.

Kor